Sähkötyöt kotiisi

Pirkanmaa, Tampereen seutu

Kodin sähkötyöt suunnittelusta asennukseen

 

Kodin sähköasennukset ja -työt kannattaa teettää aina ammattitaitoisella sähkömiehellä, jolloin kytkennät tehdään oikein ja turvallisesti. Osaava henkilökuntamme tekee pienimuotoisemmatkin sähkötyöt edellyttämällämme ammattitaidolla ja laadulla, jolloin työmme jälki on siistiä ja kestävää.

Kauttamme järjestyvät kokonaisvaltaisten omakotitalojen sähköistysten lisäksi kaikki kodin sähkötyöt, kytkimien, pistorasioiden, liesituulettimien ja muiden sähkölaitteiden asennuksista valaisinpistokkeiden ja lamppujen vaihtoihin. Teemme myös sähköhuollot ja kartoitamme toimimattomien sähkölaitteiden viat.

Tarjoamme myös kattavat omakotitalojen sähkösuunnittelupalvelut. Huolellisesti tehty sähkösuunnitelma takaa, että johdot ja pistorasiat löytävät oikeat ja käyttökelpoisimmat paikkansa. Myös rakennustyöt sujuvat ongelmitta, kun sähköistykset on suunniteltu ammattilaisen toimesta.

Mikäli suunnittelet tontillasi kaivuutöitä, saat kauttamme maakaapelinäytön, jonka avulla voimme tarkistaa, ettei kaivuualueella ole kaapeleita, joille kaivuu voisi aiheuttaa vahinkoa. Tällä tavoin säästyt sähkökatkoilta ja suuremmilta vahingoilta.

Sähkötyöt on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa kunnossapito- ja parannustyötä. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä ja hyödyntämisestä saat täältä.

Ota yhteyttä

Jaakko, 050 5672 881

info@jaka-sahko.fi

Laskutusosoite: Kävelykatu 26, 38200 Sastamala
Lisätietoa kotitalousvähennyksestä: vero.fi