Sähkötyöt yrityksille ja taloyhtiöille

Pirkanmaa, Tampereen seutu

Isot ja pienet sähkötyöt toimitiloihin ja taloyhtiöille

 

Sähkölaitteiden toimivuus ja valaistus ovat usein avainasemassa yrityksen kuin yrityksen toimitilojen viihtyvyydessä. Ammattitaitoinen sähkömies varmistaa, että asennukset tehdään oikealla tavalla, asiakkaan toiveita noudattaen.

Toteutamme kokonaisvaltaiset sähkötyöt toimistoihin, liiketiloihin ja teollisuuskiinteistöihin taloyhtiöiden ohella ja varmistamme, että sovitut työt hoituvat täsmällisesti sovitussa aikataulussa. Noudatamme työskentelyssämme aina turvallisuusmääräyksiä ja viimeisimpiä standardeja.

Sähköasentajamme tekevät olennaisimmat sähköasennukset ja -huollot toimistoihin, liiketiloihin ja teollisuuden kiinteistöihin. Meiltä onnistuvat sekä isommat sähköurakat että pienemmät asennustyöt, olipa kyseessä sitten uudisrakennus tai remonttikohde. Sähkötyöt teemme aina kokonaisvaltaisena palveluna töiden suunnittelusta materiaalien hankinnan kautta asennuksiin ja viimeistelyihin.

Palvelemme myös taloyhtiöitä erikokoisten sähkötöiden ja -urakoiden parissa. Kauttamme järjestyvät sähköasennukset, -huollot ja -saneeraukset, joiden avulla voitte varmistaa taloyhtiönne sähköjärjestelmien moitteettoman toimivuuden.

Kun tarvitset yrityksellesi ammattitaitoisen sähkömiehen, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Jaakko, 050 5672 881

info@jaka-sahko.fi

Laskutusosoite: Kävelykatu 26, 38200 Sastamala
Lisätietoa kotitalousvähennyksestä: vero.fi